Preparando la merienda...


Si lo díz Canal Cocina será así...

56,5 gr. de mantequilla fría, dilida
1 güevu
120ml. de lleche
1 cucharadina de vainilla
60 gr. farina normal
60 gr. farina de repostería
67 gr. d'azucre blanco
½ cuyarada de polvu d'enfornar
1 plizca de sal
70-80 gr. de cachinos de chocolate con leche


Precalentar el fornu a 190ºC
Tolos ingredientes tienen de tar a temperatura ambiente.
Nun bol entemecer los güevos, la lleche y la vainilla.
N'otru bol asitiar les farines tamizado, l'azucre, royal y una plizca de sal.
Vertir los ingredientes húmedos sobre los secos.
Integrar dambos ingredientes cola ayuda d'una espátula, ensin entemecer por demás.
D'últimes amestar el chocolate cortáu a trocitos .
Rellenar les cápsules de papel 3/4 de la so capacidá.
Enfornar na metá del fornu a 190ºC mientres 18 minutos

Comentarios

Entradas populares de este blog

Cayome un diente

Tuña